DOSTAVA IN VRAČILO

NAČIN IN STROŠKI DOSTAVE

Osebni prevzem (brezplačen) je mogoč vsak delavnik od 9:00 do 16:00 ure, vendar le po predhodnem dogovoru.

Mesto prevzema: ElenHub d.o.o., Kettejeva ulica 5, 2314, Zgornja Polskava, Slovenija, tel: 069 948 001

Stroški pošiljanja skupaj z DDV znašajo:

MANJŠI PAKET POSLAN PO POŠTI (DO CCA 2 KG) 5 €
SREDNJI PAKET OBIČAJNE OBLIKE (DO CCA 10 KG)9,5 €
VEČJI PAKET OBIČAJNE OBLIKE (DO CCA 20 KG)12 €
PAKET NEOBIČAJNE OBLIKE (1.5M – 1,99M, DO CCA 25 KG SOLARNI PANELI, IN PODOBNO)18 €
DOSTAVA DROBNEGA BLAGA Z MANJŠIM TOVORNIM VOZILOM50 €
DOSTAVA VELIKIH IN TEŽKIH IZDELKOV (INVERTORJI, AKUMULATORI, BOJLERJI, VEČJE ŠTEVILO SOLARNIH PANELOV IN PODOBNO)od 50 do100 €

Dostava materiala z razlaganjem – po dogovoru oz od 100 eur naprej.

Dostava v tujino (odvisno od vrste blaga in destinacije) – po dogovoru.

Brezplačna poštnina po Sloveniji velja pri nakupu nad 4000,00 EUR z DDV.

VRAČILO IN ZAMENJAVA BLAGA

Že kupljeno blago, pod pogojem, da je blago nerabljeno, neodprto, nepoškodovano in v originalni embalaži, lahko kupec v roku 14. dni od prejema blaga, pošlje nazaj prodajalcu in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati.

Strošek vračila in strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh, po prevzemu blaga, pisno sporoči prodajalcu, da z izdelki ni zadovoljen ali da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca in sicer na e-pošto: solar@elenhub.eu, blago pa vrniti v tridesetih (30.) dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti nerabljeno, neodprto, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Prodajalec ne sprejema odkupninskih pošiljk. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih (30.) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.